Älskade du

Denna ständiga rädsla för att älska och bli älskad. Denna ständiga rädsla för att låta sig själv, låta sig själv tappa kontrollen om än bara för en sekund. Dessa värdefulla sekunder, om jag bara fick spendera varenda en med dig. Tiden rinner ur händerna och jag är rädd för att en livstid med dig är allt jag kan lova, önskar innerligt att jag hade mer att ge. Du är värd mer än livet.

Kommentarer
Postat av: A.

Åh, så fin skrivet!Svar: Jag vet inte riktigt vad som hände. Det var inget som hände över en natt. Det tog år. Så mycket har förändrats sen dess. Jag önskar jag visste hur eller varför.

Postat av: Hanna

fint, fint, fint!

2009-04-27 @ 11:25:24
URL: http://overture.webblogg.se/
Postat av: A.

Svar: Jag önskar också det. Det är lätt att början på det nya blir ett avslut på det gamla om du förstår vad jag menar. Jag tror det är viktigare att fokusera på att påbörja något nytt än att avsluta något gammalt.

Postat av: A.

Svar: Jag tror att man börjar något nytt hela tiden även om det inte känns så. Och man kommer till en punkt när det måste bli bättre. Det tar tid, men en dag vaknar man upp och inser att man inte mår lika dåligt som man gjorde morgonen innan. Det är början på något nytt. Oförklarligt när, hur och varför det egentligen blir så.Och tack så hemskt mycket, det betyder så himla mycket för mig att ni tycker om det jag skriver!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0