Älskade du

Denna ständiga rädsla för att älska och bli älskad. Denna ständiga rädsla för att låta sig själv, låta sig själv tappa kontrollen om än bara för en sekund. Dessa värdefulla sekunder, om jag bara fick spendera varenda en med dig. Tiden rinner ur händerna och jag är rädd för att en livstid med dig är allt jag kan lova, önskar innerligt att jag hade mer att ge. Du är värd mer än livet.

när svalorna sover

Jag smiter ut genom mitt sovrumsfönster, landar med nakna fötter i gräset. Jag springer längs grusvägen i soluppgången, inte ens svalorna är vakna. Jag slinker ljudlöst in i ditt sovrum, betraktar en sovande du för en stund. Viskar sedan lätt i ditt öra. Vi smiter iväg till Paris ikväll. 

d

För att i dina ögon vara värd så mycket mer och i dina armar känna trygghet
I ditt leende känna lycka och i din hand vara stolt
För att tillsammans vara lika fria som svalor
För att du älskar mig
Älskar jag digaldrig mer

De där nattliga telefonsamtalen tär på mig, bryter ned mig. Jag antar att jag förtjänar det, vart enda ord.
Den smärta du orsakat mig, det finns inga ord. Jag tappade bort mig själv i dig.
Jag kommer att vara glad för din skull, jag kommer aldrig att hata dig. Du var en sån stor del av mig, du var hela mig.
Jag önskar dig all lycka i världen, 
farväl

d

Jag vill träffa dig, jag vill träffa dig för att se dig i ögonen och säga att Jag älskar Dig. 
Att Jag älskar Dig såsom jag aldrig älskat förr. 

d

När du stryker mitt hår och smeker min kind för att sedan kyssa min panna och se på mig sådär som bara du kan, då känner jag att jag lever. Jag kan inte sluta le. Du gör mig så lycklig, som om det vore det enda du någonsin gjort. 
Att med en kyss väckas efter en underbar natt, och med en lätt smekning mot min kind påminnas om att du är verklighet nu, är det underbaraste jag vet.

Det är något med Dig.

Om nätterna saknar jag dig som mest, fastän vi bara spenderat en natt tillsammans. Jag saknar lugnet och tryggheten i din arm om min midja, jag saknar fumlande kyssar i mörkret. Jag saknar att höra dig andas. Jag saknar att vakna tätt intill dig och kisa i morgonsolen när jag kysser dina sovande läppar.
Jag har aldrig tidigare känt mig så levande och så fri som jag gör med dig. Du gör mig lycklig.

Dina ord sprider så mycket värme i min kropp.
Och De Där Tre Orden ligger mig så varmt om hjärtat att jag är livrädd för att säga dem. 
Så istället ber jag dig, Lämna mig aldrig.en första dag och en första natt

Jag vill kyssa dig god natt, jag vill kyssa dig god morgon, jag vill kyssa dig en "förlåt för att jag väckte dig men du är så underbar när du sover så jag var tvungen att kyssa dig" kyss.

Jag kommer inte att vara ensam, jag kommer att klara mig

Men, med dig är jag inte lika säker. 

Tanken har slagit rot men ännu inte börjat gro

Tanken har slagit rot men ännu inte börjat gro. Det är grått ute, det är kallt och första snön har fallit. Jag ser ut genom fönster som senare kommer att få många, långa, längtande blickar tillbaka. Utifrån. Jag kommer att sakna, det vet jag redan.
Jag försker förtränga tanken. Den tanken som jag inte vågar tänka, men vet att jag måste möta. På ett eller annat sätt.
Mörkret faller, blir tyngre för varje dag som passerat. Tanken gror i takt med det växande mörkret. Himmlen är stjärnklar iallafall, för oss. Hör jag mig själv säga. Genast ångrar jag mina ord. 
Stjärnorna lyser, men inte för oss.

Jag finner min högra hand, min andra halva i något som inte är du. Du finner inget, för du söker inte. Hur ska du kunna veta? Jag har inte sagt något.
Jag håller mig uppe för jag har funnit något att kunna falla tillbaka mot. Jag har funnit mig själv, äntligen.

Jorden spricker långsamt, det gror. Jag klarar inte av att vara den enda längre. Hur mycket vi än önskar att bära livet tillsammans på våra bara axlar så ger benen vika under oss. Tillsammans är vi två, minst en för lite. För om en faller så är den andre ensam kvar. Ensam.

Tanken som jag försökt kväva har tagit kontroll. Jag gav den mörker i tron om att ljuset skulle få den att växa när det i själva verket var tvärt om. Du måste släppa taget om mig. Jag måste släppa taget om dig. Vi måste släppa taget om varandra.

Och idag, idag säger jag det högt för mig själv för första gången. 
Jag har släppt taget.

RSS 2.0